window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-ZE7EVRYCE9');
FAQ items aan het laden...
Home2022-05-09T09:46:38+00:00
Kennis-arbeidsrecht-amsterdam

Kennis

Ruim 12 jaar werkervaring
Betrouwbaarheid-arbeidsrecht-amsterdam

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak
communicatief-arbeidsrecht-amsterdam

Communicatief

Korte communicatielijnen
Efficient-werken-arbeidsrecht-amsterdam

Efficiënt

De juiste strategie bedenken

Arbeidsrecht Amsterdam heeft ruim 12 jaar werkervaring in het arbeidsrecht. Daarom kan Arbeidsrecht Amsterdam snel de juiste strategie bedenken om zo efficiënt mogelijk te werken.

“Voor elk juridisch probleem, een oplossing!”

Arbeidsrecht Amsterdam

Arbeidsrecht Amsterdam staat voor u klaar! Als Arbeidsrecht Amsterdam helpen wij zowel bedrijven, particulieren als expats bij (dreigend) ontslag of een arbeidsconflict. Wij onderscheiden ons door een uitstekende persoonlijke benadering tegen lage kosten. Bij Arbeidsrecht Amsterdam zijn wij strikt partijdig. Uw belang staat namelijk voorop. Arbeidsrecht Amsterdam gaat altijd voor een maximaal resultaat en streeft er altijd naar de werkgever te laten (mee)betalen.

Advocaat Arbeidsrecht mr. Janna Kouvarnta

Arbeidsrecht Amsterdam is een initiatief van Advocatenkantoor Kouvarnta waarvan mr. Janna Kouvarnta de oprichter is. Haar taak als arbeidsrecht advocaat is om voor u helder te krijgen wat er mogelijk is met betrekking tot het arbeidsrechtelijk vraagstuk. De focus ligt op de mogelijkheden voor u, en in overleg met u wordt de strategie bepaald.

Gratis adviesgesprek bij Advocaat

Heeft u een arbeidsrechtelijk probleem? Neemt dan contact op met Arbeidsrecht Amsterdam voor een eerstelijns juridisch advies. U kunt dan gratis bij ons terecht met een simpele vraag of een juridisch probleem.


Wij staan u graag te woord!

STUUR WHATSAPP BERICHT

Of bel direct 020 358 42 07

Wilt u advies of een gratis intakegesprek?

Neem dan contact op en plan direct een gratis gesprek in.

Neem contact op

Blog artikelen

Meer blog artikelen

Wat zeggen klanten over Arbeidsrecht Amsterdam?

Janna is eerlijk en doortastend. Ze heeft mij ervan weten te overtuigen, door te kiezen voor een optie die het minst voor de hand lag, en voor ons toch de meest voordelige was. Ze is pragmatisch en denkt met de klant mee. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor het geleverde werk.

Ik heb mijn samenwerking met Janna als zeer prettig ervaren. Janna stond altijd voor mij klaar. Ze reageert zeer snel op mail en telefoon. Ook kun je altijd met haar op zeer korte termijn een afspraak maken. Janna is zeer kundig en handelt altijd adequaat. Ook geeft ze zeer goede adviezen. Ze kijkt niet alleen juridisch naar het dossier, maar ook naar wat het persoonlijk met je doet.

Ik vond het erg fijn hoe u mij gerust heeft weten te stellen in deze zaak. Het was voor mij gemakkelijk om met u in gesprek te gaan door uw open en vriendelijke houding. U heeft voor mij het maximale uit de zaak gehaald, ondanks de last die ik van werkgever heb ervaren. Ik ben erg blij met het behaalde resultaat. Dank u wel daarvoor! Door al uw harde werk met het behartigen van mijn belangen in deze. Ik vond het fijn u te hebben ontmoet.

De meeste waardevolle kwaliteiten van Janna is haar kennis van zaken, vastberadenheid en korte communicatielijnen. Door haar inventiviteit en door druk op de tegenpartij uit te oefenen ben ik door haar geweldig geholpen om het beoogde resultaat te behalen. Als klant weet je meteen waar je aan toe bent. Ze reageert altijd meteen op vragen en schrijven van de tegenpartij. Wat een fijne ervaring! Ik ben zeer tevreden over haar benadering en behaalde resultaat.

Ik kwam, na een vervelende kwestie met mijn werkgever, op vrijdag, 02 maart 2018, in contact met mw. mr. Janna Kouvarnta. Ruim 7 maanden later, 22 juni 2018 ontstaat wederom een conflict met mijn werkgever. Mijn zaak is naar mijn  volste tevredenheid opgelost en afgesloten en ik voel mij bevrijd en opgelucht. Met voor mij het, door mw. mr. Janna Kouvarnta, hoogst behaalde resultaat. Petje af! Ik had mij geen betere advocate kunnen wensen. Gedreven, open, eerlijk, extreem hoge mate van kennis van zaken, schappelijk in prijscalculaties, tegelijkertijd uitermate gastvrij en behulpzaam, geen moeite teveel. Je voelt je onmiddellijk welkom en thuis bij haar en weet dat je in goed handen bent. Jij hoeft nergens meer voor te zorgen, nee, dat doet zij voor jou met een passie voor haar vak, die ik niet eerder heb meegemaakt in dit branche van beroepen. Mw. Mr. Janna Kouvarnta en succes. Een TOPDUO!

De kwaliteiten die bij Janna passen zijn zorgvuldigheid en correctheid. Ze toont empathie, is vriendelijk en duidelijk. Janna heeft zich heel goed ingezet om mijn belangen te behartigen. Janna is meedenkend en standvastig. Ik ben blij met het resultaat en ik ben super blij dat Janna mijn belangen heeft behartigd.”

Janna heeft zich echt met de kern van het probleem beziggehouden,. Ze weet zonder al te veel uitleg wat het probleem is. Ze geeft goede uitleg en weet de juiste punten eruit te halen. Janna heeft mij naar volle tevredenheid bijgestaan. Janna is slagvaardig, efficiënt en duidelijk.

Janna luistert goed naar de klant, is energiek en doelgericht en streeft ernaar om alles er uit halen wat er uit te halen valt. Janna is vlot en actief en vat gelijk de stier bij de hoorns!
Janna, ga zeker vooral zo door!!

Janna is zeer duidelijk omtrent plan van aanpak. Janna is zeer professioneel en dat gaf mij meteen vertrouwen. Janna heeft duidelijk aangegeven wat mijn rechten & plichten zijn en hoe het gewenste resultaat is te bereiken. Ze is standvastig! Janna is zeer klantvriendelijk, luistert en communiceert goed en zij is een open persoon. Hierdoor is Janna voor de klant benaderbaar en niet "mevrouw de advocaat". Janna is Janna en dat is heel prettig. Janna is PROFESSIONEEL en de vriendelijke "Janna de advocaat", top!

Meer testimonials artikelen

U kunt Arbeidsrecht Amsterdam inschakelen voor:

 • Arbeidsovereenkomsten
 • Wijziging van arbeidsvoorwaarden

 • Ontbinding van de arbeidsovereenkomst

 • Ontslag op staande voet

 • Concurrentiebeding

 • Relatiebeding

 • Transitievergoeding

 • Wet aanpassing arbeidsduur

 • Billijke vergoeding

 • Vakantie en verlof

 • CAO

 • Ziekte en arbeidsongeschiktheid

 • Re-integratie bij ziekte

 • Wet gelijke behandeling en discriminatie

 • De arbeidstijdenwet

 • Wet arbeid en zorg

 • Wet arbeid vreemdelingen

 • Ziektewet

 • WIA

 • Aansprakelijkheid

 • Schorsing

 • Waarschuwing

 • Vaststellingsovereenkomst
 • Wijziging arbeidsovereenkomst

Arbeidsrecht Amsterdam is er ook voor toevoegingen

Arbeidsrecht Amsterdam werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand (RvR). De RvR houdt toezicht op de verlening van gesubsidieerde rechtsbijstand. Komt u onder een bepaalde inkomensgrens uit, dan kunt u subsidie krijgen van de RvR.

High Trust - Arbeidsrecht Amsterdam

Vind Arbeidsrecht Amsterdam op zoekeenadvocaat.nl

Arbeidsrecht Amsterdam is te vinden in het register van de Orde van Advocaten onder de naam Kouvarnta Advocatenkantoor. Bekijk hier het profiel van Arbeidsrecht Amsterdam op zoekeenadvocaat.advocatenorder.nl. Op de website ‘Zoek een advocaat’ staan alle in Nederland ingeschreven advocaten.

High Trust - Arbeidsrecht Amsterdam

Nederlandse orde van Advocaten

Advocaat is in Nederland een beschermde titel. De Nederlandse orde van Advocaten houdt toezicht op de advocatuur. Arbeidsrecht Amsterdam staat sinds 2015 ingeschreven bij de Nederlandse orde van Advocaten en onder de naam Kouvarnta Advocatenkantoor.

Nederlandse Order van Advocaten - Arbeidsrecht Amsterdam

Partners van Arbeidsrecht Amsterdam

Ga naar de bovenkant