Wat zeggen cliënten over Arbeidsrecht Amsterdam

Ilse J

Janna always called back and with surrounding things Janna always helped me super. Janna dives into the case. She tells us where it stands, and helps with all the questions.

Klaas

I got in touch with Mrs. Mr. Janna Kouvarnta. More than 7 months later, 22 June 2018, another conflict arises with my employer. My case has been resolved and closed to my full satisfaction and I feel liberated and relieved. With it for me, by Ms. Mr. Janna Kouvarnta. Hats off! I couldn't have wished for a better lawyer. Driven, open, honest, extremely high level of knowledge, reasonable in price calculations, at the same time extremely welcoming and helpful, no effort too much. You immediately feel welcome and at home with her and know that you are in good hands. You don't have to take care of anything anymore, no, she does that for you with a passion for her profession, which I have not experienced before in this profession. Mw. Mr. Janna Kouvarnta and success. A TOPDUO!

Derrel T.

Janna is honest and decisive. She managed to convince me by choosing an option that was least obvious, and was the most advantageous for us. She is pragmatic and thinks along with the customer. Thank you again very much for the work done.

Derrel T.

Janna is honest and decisive. She managed to convince me by choosing an option that was least obvious, and was the most advantageous for us. She is pragmatic and thinks along with the customer. Thank you again very much for the work done.

Janna is eerlijk en doortastend. Ze heeft mij ervan weten te overtuigen, door te kiezen voor een optie die het minst voor de hand lag, en voor ons toch de meest voordelige was. Ze is pragmatisch en denkt met de klant mee. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor het geleverde werk.

Ik heb mijn samenwerking met Janna als zeer prettig ervaren. Janna stond altijd voor mij klaar. Ze reageert zeer snel op mail en telefoon. Ook kun je altijd met haar op zeer korte termijn een afspraak maken. Janna is zeer kundig en handelt altijd adequaat. Ook geeft ze zeer goede adviezen. Ze kijkt niet alleen juridisch naar het dossier, maar ook naar wat het persoonlijk met je doet.

Ik vond het erg fijn hoe u mij gerust heeft weten te stellen in deze zaak. Het was voor mij gemakkelijk om met u in gesprek te gaan door uw open en vriendelijke houding. U heeft voor mij het maximale uit de zaak gehaald, ondanks de last die ik van werkgever heb ervaren. Ik ben erg blij met het behaalde resultaat. Dank u wel daarvoor! Door al uw harde werk met het behartigen van mijn belangen in deze. Ik vond het fijn u te hebben ontmoet.

De meeste waardevolle kwaliteiten van Janna is haar kennis van zaken, vastberadenheid en korte communicatielijnen. Door haar inventiviteit en door druk op de tegenpartij uit te oefenen ben ik door haar geweldig geholpen om het beoogde resultaat te behalen. Als klant weet je meteen waar je aan toe bent. Ze reageert altijd meteen op vragen en schrijven van de tegenpartij. Wat een fijne ervaring! Ik ben zeer tevreden over haar benadering en behaalde resultaat.

Ik kwam, na een vervelende kwestie met mijn werkgever, op vrijdag, 02 maart 2018, in contact met mw. mr. Janna Kouvarnta. Ruim 7 maanden later, 22 juni 2018 ontstaat wederom een conflict met mijn werkgever. Mijn zaak is naar mijn  volste tevredenheid opgelost en afgesloten en ik voel mij bevrijd en opgelucht. Met voor mij het, door mw. mr. Janna Kouvarnta, hoogst behaalde resultaat. Petje af! Ik had mij geen betere advocate kunnen wensen. Gedreven, open, eerlijk, extreem hoge mate van kennis van zaken, schappelijk in prijscalculaties, tegelijkertijd uitermate gastvrij en behulpzaam, geen moeite teveel. Je voelt je onmiddellijk welkom en thuis bij haar en weet dat je in goed handen bent. Jij hoeft nergens meer voor te zorgen, nee, dat doet zij voor jou met een passie voor haar vak, die ik niet eerder heb meegemaakt in dit branche van beroepen. Mw. Mr. Janna Kouvarnta en succes. Een TOPDUO!

De kwaliteiten die bij Janna passen zijn zorgvuldigheid en correctheid. Ze toont empathie, is vriendelijk en duidelijk. Janna heeft zich heel goed ingezet om mijn belangen te behartigen. Janna is meedenkend en standvastig. Ik ben blij met het resultaat en ik ben super blij dat Janna mijn belangen heeft behartigd.”

Janna heeft zich echt met de kern van het probleem beziggehouden,. Ze weet zonder al te veel uitleg wat het probleem is. Ze geeft goede uitleg en weet de juiste punten eruit te halen. Janna heeft mij naar volle tevredenheid bijgestaan. Janna is slagvaardig, efficiënt en duidelijk.

Janna luistert goed naar de klant, is energiek en doelgericht en streeft ernaar om alles er uit halen wat er uit te halen valt. Janna is vlot en actief en vat gelijk de stier bij de hoorns!
Janna, ga zeker vooral zo door!!

Janna is zeer duidelijk omtrent plan van aanpak. Janna is zeer professioneel en dat gaf mij meteen vertrouwen. Janna heeft duidelijk aangegeven wat mijn rechten & plichten zijn en hoe het gewenste resultaat is te bereiken. Ze is standvastig! Janna is zeer klantvriendelijk, luistert en communiceert goed en zij is een open persoon. Hierdoor is Janna voor de klant benaderbaar en niet "mevrouw de advocaat". Janna is Janna en dat is heel prettig. Janna is PROFESSIONEEL en de vriendelijke "Janna de advocaat", top!

Janna belde altijd terug en met omliggende zaken hielp Janna me ook altijd super mee. Janna duikt goed in de zaak. Ze vertelt waar het opstaat, en helpt met alle vragen.

De ervaring was perfect met Janna! Zij heeft mij geholpen in een arbeidsconflict. Janna heeft heel duidelijk gevraagd naar wat ik wilde bereiken en dat resultaat is behaald. Janna gaf veel aandacht aan de zaak. De directe bereikbaarheid heeft mij veel rust gebracht en gaf me de zekerheid dat er iemand aan mij kant stond. Janna communiceert duidelijk en is vriendelijk. Het resultaat was top!”

Janna is goed te benaderen, reageert snel op e-mails en is goed te bereiken voor telefonische gesprekken. Janna ziet snel de mogelijkheden die aangepakt kunnen worden in het proces en ze is daadkrachtig. Janna legt duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn, negatief en positief. Door samen met Janna te werken voelde ik me sterk staan in “de strijd” en gaf dat voor mij het beste resultaat. Janna´s manier van werken is erg prettig. Ze is toegankelijk en duidelijk in het gesprek en streeft naar het beste resultaat. Als ik ooit weer juridische hulp nodig heb zal ik je weer benaderen.

Janna is zeer benaderbaar, sociaal en prettig in de omgang. Snelle reactietijd op vragen en afspraken. Vlotte communicatie en stelt heldere vragen om het probleem volledig in kaart te brengen. Daarnaast ook geduldig, Janna neemt de tijd om naar het verhaal van je cliënt te luisteren. Janna heeft een heldere en scherpe manier van communiceren met cliënt en tegenpartij. Janna weet steeds weer nieuwe argumenten aan te dragen om de tegenpartij te laten realiseren dat ze niet in hun recht staan. Daarnaast is Janna een goede motivator voor mij geweest om niet op te geven en door te gaan tot we het gewenste resultaat hadden bereikt. Janna is pittig, zet zich voor de volle 100% in om het beste resultaat te behalen zonder dat de wensen van de cliënt uit het oog te verliezen.

Janna heeft inlevingsvermogen, daadkracht en tact. Janna had de zorg dat ik mijzelf niet te kort zou doen, toen ik de handdoek in de ring gooide door emoties veroorzaakt door burnout. Janna houdt het belang van je cliënte in het oog en lost het zakelijk op. Janna is open, doelgericht en daadkrachtig gaat door tot de cliënte tevreden is.

Janna is vriendelijk, correct en houdt van korte lijnen. Ze houdt goed contact en is benaderbaar. Zij heeft mij ook zonder afspraak te woord gestaan. Janna beantwoord e-mails snel.

“Ik vond het heel prettig dat Janna erg meegaand en begripvol was. Ik kwam bij Janna met een juridische aangelegenheid en zij gaf meteen aan of de mogelijkheden zijn en had meteen een antwoord klaar over hoe het volgens de wet wel zou moeten gaan en wat de beste oplossing voor mijn situatie was. Janna heeft zich echt verdiept in de gang van zaken, kwam met oplossingen en adviezen hoe we het, het beste konden aanpakken. Janna heeft natuurlijk eerst geprobeerd om een oplossing te vinden buiten de rechtbank, helaas werkte de tegenpartij daar niet aan mee waardoor het toch een rechtszaak werd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Vond het ook zeer prettig dat Janna mijn advocaat was. Ik heb het contact altijd als klantvriendelijk en professioneel beschouwd. Ik heb in mijn samenwerking met Janna geen minpunten ervaren. Voordat ik aan de zaak begon was ik onzeker over de kans van slagen omdat het natuurlijk wel moeilijk is om het als individu op te nemen tegen een bedrijf. Vanaf het allereerste moment heeft Janna deze onzekerheid bij mij weggenomen. Janna was wel duidelijk dat de kans op verlies altijd aanwezig is maar Janna wist me wel gemotiveerd te houden.”

Wilt u ook goed geholpen worden?

Neem contact op en plan direct een gratis gesprek in

Neem contact op