Expats

Arbeidsrecht Advocaat voor Expats in Amsterdam & Omgeving

U werkt als expat in Nederland of u wordt als Nederlandse expat uitgezonden naar het buitenland. Een nieuw land, een nieuwe cultuur en nieuwe regels. Een spannende tijd voor u en uw gezin. U wilt dan wel dat alles juridisch goed is geregeld. Geen probleem, ik help u graag!

Wil uw werkgever uw arbeidsovereenkomst beëindigen? Heeft u als expat recht op een ontslagvergoeding en/of een uitkering? U zit met veel vragen en dan is het belangrijk om te weten wat uw rechtspositie is.

Arbeidsrecht Amsterdam heeft ervaring met en gedegen kennis van de afwijkende wetgeving die voor u als expat en uw juridische positie geldt. U kunt hierbij denken aan de 30%-regeling. Arbeidsrecht Amsterdam staat regelmatig expats en hun werkgever bij in arbeidsrechtelijke vraagstukken. Tijdens alle fasen van de arbeidsrelatie kan Arbeidsrecht Amsterdam u – en uw werkgever –van dienst zijn. Zo kan Arbeidsrecht Amsterdam u bijstaan bij het aangaan en opstellen van een arbeidsovereenkomst, maar ook bij de beëindiging van het dienstverband.

Neem vrijblijvend contact op met Arbeidsrecht Amsterdam.

Heeft u een arbeidsrechtelijk probleem? Neem dan contact op met Arbeidsrecht Amsterdam voor een eerstelijns juridisch advies. U kunt dan kosteloos bij Arbeidsrecht Amsterdam terecht met een simpele vraag of een juridisch probleem. U kunt op verschillende manieren vrijblijvend contact opnemen met Arbeidsrecht Amsterdam.

Arbeidsrecht Amsterdam staat u graag te woord.

    Contactformulier