Ontslag specialist in Amsterdam

Arbeidsrecht Amsterdam is een initiatief van advocaat mr. Janna Kouvarnta die meer dan 12 jaar werkervaring heeft in het arbeidsrecht en met name het ontslagrecht. Arbeidsrecht Amsterdam staat u bij in alle kwesties die verband houden met het ontslagrecht zoals ontslag op staande voet, ontbinding van de arbeidsovereenkomst en bij een minnelijke beëindiging van het dienstverband met een vaststellingsovereenkomst. Ook helpt Arbeidsrecht Amsterdam u bij een reorganisatie, onderhandeling over een ontslagvergoeding, berekening van een transitievergoeding, concurrentiebeding, aanzegplicht en het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Arbeidsrecht Amsterdam staat werknemers en werkgevers bij.

Korte lijnen en efficiëntie

Een ontslagsituatie is voor werkgever en werknemer een zeer vervelende situatie die een lange periode kan beslaan. Het is dan ook van belang om bij een dreigend ontslag of arbeidsconflict direct een ontslagspecialist in te schakelen. Arbeidsrecht Amsterdam werkt efficiënt, deskundig, vlot en met korte communicatie lijnen. Op deze wijze streeft Arbeidsrecht Amsterdam ernaar om tot het beste voor u haalbare resultaat.

Belang cliënt staat centraal

Arbeidsrecht Amsterdam stelt uw belang voorop en streeft ernaar dit zo goed mogelijk binnen de wettelijke kaders te behartigen.

Vragen en contact

Stel aan Arbeidsrecht Amsterdam, uw arbeidsrechtspecialist, al uw vragen over ontslag, transitievergoeding, vaststellingsovereenkomst en arbeidsovereenkomst. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Neem vandaag nog contact op met Arbeidsrecht Amsterdam door hieronder het formulier in te vullen en te versturen, via E: info@arbeidsrechtamsterdam.nl, T: 020 358 42 07 of WhatsApp.

    Contactformulier