Over Arbeidsrecht Amsterdam

Arbeidsrecht Amsterdam is een initiatief van Advocatenkantoor Kouvarnta waarvan advocaat mr. Janna Kouvarnta, de oprichter is. In 2018 is advocaat mr. Janna Kouvarnta Arbeidsrecht Amsterdam begonnen om cliënten in Amsterdam en omgeving optimaal te kunnen bedienen. Ruim 12 jaar heeft advocaat mr. Janna Kouvarnta ervaring opgedaan in het arbeidsrecht in de advies en procespraktijk.

Advocaat mr. Janna Kouvarnta staat zowel bedrijven, particulieren als expats bij in uiteenlopende arbeidsrechtelijke zaken. Advocatenkantoor Kouvarnta onderscheidt zich door een uitstekende persoonlijke benadering tegen lage kosten.

De taak van advocaat mr. Janna Kouvarnta is onder meer u zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van de laatste stand van zaken op het gebied van wet en regelgeving, uw rechtspositie in kaart te brengen en samen met u de te volgen strategie te bepalen, u te adviseren en waar nodig te procederen. De focus ligt op de mogelijkheden voor u.

Antwoord op arbeidsrechtelijke vragen

Advocaat mr. Janna Kouvarnta geeft antwoorden op vragen over onder andere arbeidsovereenkomsten, wijziging van arbeidsvoorwaarden, CAO, beëindigingsovereenkomst, ontbinding van de arbeidsovereenkomst, ontslag op staande voet, concurrentiebeding, relatiebeding, transitievergoeding, billijke vergoeding, vakantie en verlof, ziekte en arbeidsongeschiktheid, re-integratie bij ziekte, wet gelijke behandeling en discriminatie, eenzijdige wijziging van de arbeidsovereenkomst, de arbeidstijdenwet, wet aanpassing arbeidsduur, wet arbeid en zorg, wet arbeid vreemdelingen, Ziektewet, WIA, werkgevers- en werknemersaansprakelijkheid, schorsing en waarschuwing. Advocaat mr. Janna Kouvarnta gaat voor het voor u hoogst haalbare resultaat!

Opleiding
Bachelors: Rechtsgeleerdheid en Europese studies
Master: International and European Law

Werkgebieden
Rechtsgebieden: arbeidsrecht, huurrecht en sociaal zekerheidsrecht (Ziektewet, WIA, Wajong)

Bedrijfsgegevens:
Advocatenkantoor Kouvarnta
Website: https://www.advocatenkantoorkouvarnta.nl
Website: https://www.arbeidsrechtamsterdam.nl
Kvk.nr.: 72781955
BTW.nr.: NL002408903B28

Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten sinds 2015.

mr. Janna Kouvarnta heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht
  • Huurrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wilt u ook advies of een gratis intakegesprek?

Neem contact op en plan direct een gratis gesprek in.

Neem contact op