Tarieven

Pro Deo

Arbeidsrecht Amsterdam vindt het belangrijk om ook minder vermogenden juridisch bij te staan. Arbeidsrecht Amsterdam helpt dan ook graag werknemers op basis van een toevoeging op grond van de Wet op de Rechtsbijstand. Bij arbeidsconflicten heeft de wetgever bepaald ter bescherming van een (kwetsbare) werknemer dat er geen financiële drempels mogen bestaan om zich te kunnen voorzien van juridische bijstand van een advocaat bij arbeidsconflicten. Het is daarom mogelijk dat Arbeidsrecht Amsterdam u op basis van een toevoeging juridisch bijstaat. Tijdens het intakegesprek zal hierin nader worden ingegaan. Voor verdere informatie over de inkomens- en vermogensnormen die voor de gesubsidieerde rechtsbijstand gelden kunt u de website van de raad voor rechtsbijstand raadplegen.

Arbeidsrecht Amsterdam behandelt zaken over sociaal zekerheidsrecht (geschillen met het UWV) niet op basis van gesubsidieerde rechtshulp van de overheid (pro deo).

Hight trust arbeidsrecht amsterdam

Vast bedrag

Sommige zaken lenen zich voor een “vast bedrag“. U betaalt in dat geval een vast bedrag voor de behandeling van de hele zaak. Dat geeft van tevoren duidelijkheid over de totale kosten. Als niet op voorhand valt te overzien hoeveel werkzaamheden er verricht moeten worden, kan de zaak niet worden behandeld op basis van een vast bedrag.

Uurtarief

Arbeidsrecht Amsterdam staat u bij tegen scherpe tarieven. Werknemers kunnen van de dienstverlening van Arbeidsrecht Amsterdam gebruik maken vanaf €200,- euro exclusief BTW per uur en verschotten. Werkgevers kunnen gebruik maken van de diensten van Arbeidsrecht Amsterdam vanaf €200,- exclusief BTW per uur en verschotten. Uiteraard is het eerste gesprek kosteloos. Alvorens Arbeidsrecht Amsterdam voor u facturabele werkzaamheden verricht, ontvangt u eerst een schriftelijke opdrachtbevestiging. Daarnaast ontvangt u structureel een urenoverzicht. Daarmee komt u niet voor verrassingen te staan.

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandverzekering gesloten? Dan heeft u het recht om op kosten van de verzekeraar zelf een advocaat uit te kiezen wanneer u betrokken bent in een gerechtelijke of administratieve procedure. Dat heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie bepaald. Dit recht van vrije advocaatkeuze heeft u ook als het niet verplicht is om een advocaat in te schakelen (bijvoorbeeld zaken bij de kantonrechter). Het Hof van Justitie heeft bepaald dat een ontslagprocedure bij het UWV als “administratieve procedure“ geldt. Ook in dat geval heeft u het recht om zelf een advocaat uit te kiezen, op kosten van de verzekeraar.

Direct vrijblijvend telefonisch advies

Neem contact op en krijg direct gratis advies.

Neem contact op

Ondernemers opgelet!

Zakelijke pakketten

Wilt u over uw eigen bedrijfsjurist beschikken tegen een aantrekkelijk uurtarief en wilt u van tevoren weten waar u als ondernemer aan toe bent? Dan neem contact met Arbeidsrecht Amsterdam voor een voor u passend zakelijk pakket. Ondernemers kunnen bij Arbeidsrecht Amsterdam terecht op basis van een vast aantal uren tegen een verrassend laag uurtarief. Zo kunt u tegen een bedrag van €1.700,- 10 uur kopen. Voor elk bijkomend 10 uur wordt het uurtarief gereduceerd met €10,- exclusief BTW. Hoe meer uren u inkoopt hoe lager het uurtarief met een minimum uurtarief van €150,- exclusief BTW. De geldigheid van de ingekochte uren is onbeperkt.

Ondernemers die niet langer dan drie jaar ondernemen kunnen bij Arbeidsrecht Amsterdam terecht voor een starterspakket van 40 uur tegen een gereduceerd uurtarief van € 135,- exclusief BTW.

Aanvraag formulier

Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.